Mijn drijfveer

Al van kindsbeen af ben ik gepassioneerd door dieren. Het was dan ook niet onverwacht dat ik aan paardrijden dacht tijdens mijn tienerjaren.

Een manege, mijn verzorgpaard Magic, niks was me te veel als het om deze prachtige, krachtige maar eerlijke dieren ging. 

Tijdens mijn hogere studies en daarna universitaire studies werden me een aantal belangrijke waarden duidelijk, mijn passie voor dieren bleef nazinderen.

Nadien volgde ik een postgraduaat opleiding om te kunnen lesgeven en meteen wist ik dat ik graag mijn studies wilde combineren met mensen. 

De beroepsopleiding tot Equicoach L1 in 2010 was de perfecte mix : paarden en mensen...de interactie tussen beide en werken naar dat mooie doel toe.

Equiben zag het licht.

Blisk en Orlando (pony's), Albo, Chelsey en Kapello (paarden) maken een belangrijk deel uit van ons gezin en zij hebben mij doen inzien dat het "zelfs onmogelijke, mogelijk is".

Moon die heeft Equiben heel veel bijgebracht en is sinds april 2014 in een ander warm nest terechtgekomen. Zijn foto's blijven op de site staan, voor de mooie prachtige herinneringen.

Sinds januari 2016 hebben we helaas afscheid moeten nemen van onze fijne coach Woody (pony). Ook zijn foto's blijven op deze site staan. We zijn dankbaar voor alle mooie dingen die hij vele mensen liet zien, want...

 

"Woorden zijn inderdaad meer dan alleen maar woorden"

laat dit alvast een prikkel zijn om met Equicoaching® en Equiben kennis te maken.

 

 

 

Een speciaal woordje van dank wil ik richten tot iedereen die in mij geloofde om dit te realiseren. Ik noem geen namen, iedereen weet wel wie ik bedoel. 

Dank aan onze drie dochters, ze zijn mijn dagelijkse leermeesters en coachees.

Equiben maakt deel uit van SGE3 bvba.

happy_people
Equicoach traject

 "For one moment

our lives met

our souls touched"

(Oscar Wilde)

 

"Aanvaard

wat je niet

veranderen kan,

maar verander dat

wat je niet

aanvaarden kan"

 

"Life is really simple,

but we insist on making it

complicated" (Confucius)

 

"J'ai décidé d'être heureux

c'est excellent pour la santé" (Voltaire)